Братовчедката на Юлия Скрипал - Виктория - се е обърнала публично към

...
Братовчедката на Юлия Скрипал - Виктория - се е обърнала публично към
Коментари Харесай

Племенница на Скрипал се обърна към Тереза Мей

Братовчедката на Юлия Скрипал - Виктория - се е обърнала публично към министър-председателката на Англия Тереза Мей с молба да преразгледа въпроса да й бъде издадена английска виза, каквато й беше отказана, заяви ТАСС. Тя е прочела обръщението си по телевизия " Скай нюз ".

" Главното, което ми се желае в този момент, е да ги видя персонално, с цел да мога истински да опиша на нашата баба какво е здравословното положение на нейния наследник и нейната внучка, само че ми беше отказана виза. Цял свят в този момент приказва за невиждания политически скандал, само че в епицентъра на този скандал стоят същински хора. Това е нашето семейство, с което в действителност трябва в този момент да сме дружно ", сподели Виктория, обръщайки се към ръководителката на английското държавно управление.

Тя прочете обръщението на съветски език, като малкия екран го излъчи с превод на британски.

Бившият съветски разузнавач Сергей Скрипал и щерка му Юлия са в болница от 4 март, откакто бяха открити в безпомощно положение на скамейка в британския град Солсбъри. Англия твърди, че става дума за отравяне, като офанзивата против тях е осъществена с нервнопаралитичното вещество " Новичок " и вини за нея Русия. Москва изрично отхвърля английските изказвания. Аферата Скрипал стана причина за дипломатическа рецесия сред Русия и запада, откакто Англия, а след това Съединени американски щати, Канада и редица европейски страни изгониха съветски дипломати. Москва отговори с реципрочни ограничения. 

Тази седмица английската лаборатория в Портън Даун, която се намира едвам на няколко километра от Солсбъри, разгласи, че не е могла да потвърди, че бойното нервнопаралитично вещество, с което бе отровен предишния месец Сергей Скрипал, е произведено в Русия. Идентифицирала го е като " Новичок ".  Това накара Русия да изиска от Англия да се извини за направените изказвания.

Междувременно в петък стана ясно, че Сергей Скрипал не е в сериозно положение и се повлиява добре от лекуването.

Дъщеря му Юлия не е в сериозно положение от края на март и съгласно експертите тя се усъвършенства. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР